Verheugt U zich al op de wintersportvakantie?

Ga voor behoud van het materiaal en het skiplezier! Laat uw ski, snowboard door een vakman prepareren!   Waarom onderhoud? De wax is er vaak al na 4 dagen af en de kanten moeten weer scherp zijn (betere grip op ijsplaten). Laat dan ook meteen de skibinding controleren, voor uw eigen veiligheid. Onze Jetbond afstelmachine is weer voor komend seizoen opnieuw geijkt.

Nieuwe ski’s nodig?  We hebben voor de wintersporter die graag een ski wil hebben voor niet alleen op de piste, maar ook voor iemand  die graag eens een keer off piste wil, de zogenaamde allmountainski’s. We hebben ook damesuitvoeringen deze zijn licht, soepeler, waardoor het makkelijker is om de bochten te maken.

Nieuwe skischoenen?  De skischoenen zijn allemaal custom-fit. De schoen wordt aangepast, zodat deze perfect aansluit en zorgt voor meer controle over de ski. Hoe we dat dat doen leggen we graag uit.