wintersportvakantie

Het is bijna zover! nog even en de wintersporter vertrekt weer naar de sneeuw. Vergeet niet het (belangrijke) onderhoud van uw skies en snowboard. (breng ze op tijd, wacht er niet te lang mee).

 

want:“we doen het graag voor u”.

ADIDAS en PARLEY

Goed voor de oceanen 

Adidas werkt samen met Parley om ervoor te zorgen dat plastic niet meer in de oceanen terechtkomt door deze materialen te transformeren in high performance sportkleding.  Deze kleding is gemaakt van garen dat is ontwikkeld met Parley for the Oceans, en gemaakt van gerecycled afval dat langs de kust is verzameld voordat het in de zee kon verdwijnen.

 

 

To the gym…

UNDER ARMOUR                          Men’s training en Women’s training

Wat je doel ook is of welk schema je ook gebruikt, voor iedere training hebben wij de juiste kleding en schoenen, zodat jij je compleet kunt focussen op je training. Welke fitnesskleding het best bij jou past hangt af van je persoonlijke voorkeuren.

Hoe beter je uitrusting, hoe beter jij de uitdaging aankunt.

 

Verheugt U zich al op de wintersportvakantie?

Ga voor behoud van het materiaal en het skiplezier! Laat uw ski, snowboard door een vakman prepareren!   Waarom onderhoud? De wax is er vaak al na 4 dagen af en de kanten moeten weer scherp zijn (betere grip op ijsplaten). Laat dan ook meteen de skibinding controleren, voor uw eigen veiligheid. Onze Jetbond afstelmachine is weer voor komend seizoen opnieuw geijkt.

Nieuwe ski’s nodig?  We hebben voor de wintersporter die graag een ski wil hebben voor niet alleen op de piste, maar ook voor iemand  die graag eens een keer off piste wil, de zogenaamde allmountainski’s. We hebben ook damesuitvoeringen deze zijn licht, soepeler, waardoor het makkelijker is om de bochten te maken.

Nieuwe skischoenen?  De skischoenen zijn allemaal custom-fit. De schoen wordt aangepast, zodat deze perfect aansluit en zorgt voor meer controle over de ski. Hoe we dat dat doen leggen we graag uit.

koopzondag 23 december

zijn we open van 13.00 tot 16.00 uur

op maandag 24 december zijn we open van 13.00 tot 16.00 uur

we zijn gesloten op de feestdagen:  dinsdag 25 December en  woensdag 26 December en op dinsdag 1 Januari 2018

Stijlvol op de piste

Durf dit seizoen op te vallen op de piste. De nieuwste skimode is strak, en modieus. Draag bijvoorbeeld een jack met panterprint op een stretchbroek en de mannen maken een statement in een fluorescerend ski jack.

Accessoires voor bij het skiën moeten niet alleen leuk en mooi staan, maar je ook goed beschermen tegen de kou. Een skibril met photo lenzen is onmisbaar of een skihelm met vizier.

16 december   KOOPZONDAG  vanaf 13.00 uur

onderhoud van ski en snowboard

Het skiseizoen is al goed van start gegaan. De ski’s en snowboards worden gebracht voor het onderhoud. De Tillemans family, vader en zoon, zijn flink aan het werk : bekijk de film.

Onderhoud van uw ski’s en snowboard voor meer skiplezier! De reparatie van de glijzone , het slijpen van de staalkanten van de ski of het snowboard en het waxen. Dit draagt in z’n geheel bij het optimaal kunnen gebruiken van uw ski of snowboard.

En voor uw veiligheid is het controleren van de afstelling van de bindingen heel belangrijk. De binding van de ski moet open gaan als het nodig is en vasthouden tijdens het skiën.

 

 

ski-onderhoud

Als wintersportspecialist hebben we een eigen ski-werkplaats. Ga je binnenkort met vakantie zorg er voor dat je ski-uitrusting in orde is. Beter glijden en meer grip op ijs zijn de voordelen van een goed onderhouden ski. Een klant complimenteerde ons met het vakwerk: z’n  vriend, die niet de skies bij ons liet prepareren, mopperde ; “de ski hapt en draait zo raar”. De klant vertelde dat onderhoud van een ski een vak apart is, en ben nou verstandig en ga voor je ski-onderhoud naar Sport Tillemans, die weten hoe het moet. Nu komt ook z’n vriend ieder jaar!

 

winter is coming

De winter lijkt nog nu nog ver weg, maar we zijn we al helemaal in wintersferen. Het nieuwe winterseizoen komt eraan! Onze zaak is nu voor een deel ingericht met skies, skischoenen, goede skihelmen, winterkleding, accessoires zoals brillen, skikousen  en skistokken.

De ontwikkeling van schoenen gaat hard. Er komen steeds betere schoenen op de markt. Daarom bieden wij bootfitting. Dat is een specialisatie die bestaat uit het beter aanpassen van de skischoen; we noemen het wel “het persoonlijk custom fitten“.

Natuurlijk verzorgen we ook ski- en snowboardservice. Wij doen het slijpen, kanten slijpen, waxen en afstellen van de binding; het volledige onderhoud in onze eigen werkplaats.

Kortom, we hebben alles in huis.