Tennis Adidas primeblue


De KNLTB heeft besloten de Voorjaarscompetitie 2020 te verplaatsen naar het najaar. Deze unieke competitie krijgt de naam: KNLTB Competitie 2020. Met de verplaatsing van de competitie naar het najaar kunnen we weer  tennissen in onze bekende en geliefde competitiesfeer zoals we die kennen van de Voorjaarscompetitie.

Teamwear bij Sjeng Sports

Sjeng Sports teamwear is een uniek concept in de lifestyle sport branche dat sportkleding combineren nog gemakkelijker maakt. Sport jij in teamverband en heb je nieuwe sportkleding nodig voor iedereen uit het team? Dan helpen wij je natuurlijk graag met de ideale maatoplossing! Sjeng Sports teamwear is geschikt voor tennis, fitness en vele andere sporten. Kijk snel in onze winkel of webshop om een indruk te krijgen.

TEAMKLEDING TENNIS VOOR DAMES EN HEREN

Is tennissen je passie en ben je op zoek naar de juiste teamwear? Dat komt goed uit! Sjeng Sports biedt de beste teamkleding tennis voor zowel beginnende als gevorderde tennisspelers. Om beter te presteren op het veld dient een sportieve outfit meer dan alleen stijlvol te zijn. Gelukkig heeft Sjeng Sports kwaliteit, comfort en design altijd op de eerste plek staan. Door persoonlijke ervaringen die de oprichter Sjeng Schalken wereldwijd had opgedaan, weet hij als geen ander hoe belangrijk het is om comfort en functionaliteit in sportkleding te combineren. Deze teamkleding tennis is daarom gemaakt van hoogwaardige stoffen die ervoor zorgen dat jij je comfortabel blijft voelen, zelfs na een intensieve tennistraining.

BEWEGEN, het nieuwe normaal

Sport en bewegen stimuleert de vitaliteit, weerbaarheid en de ontwikkeling van mensen. En is daarom een belangrijk medicijn in het voorkomen van overgewicht, hart en vaatziekten en gewrichtsaandoeningen. Daarnaast is sport natuurlijk ook gewoon leuk om samen te doen. Sport en bewegen moet een belangrijke plek krijgen in ons dagelijks leven en eraan met z’n allen werken om aan een vitale samenleving waarin sporten en bewegen met nieuwe normaal zijn.

Buiten sporten mag weer!

STAP voor STAP!

vanaf 11 mei mag buiten sporten weer, maar alleen als het geen contactsport betreft en op 1.5 meter afstand van elkaar. Er mogen voorlopig nog geen wedstrijden worden gespeeld en mensen moeten thuis douchen. Sporten was voor kinderen en jongeren al versoepeld, maar vanaf 11 mei dus ook voor volwassenen.

De tennisbanen  zijn weer open. Na weken wachten, kwam het verlossende bericht. Er mag weer getennist worden. Met twee spelers per baan,  dus alleen het enkelspel. (uitzondering is : alleen 2 leden uit 1 gezin mogen tegen 2  leden van een ander gezin een dubbel partij spelen). Misschien dat we vanaf 1 juni, een latere fase, weer kunnen vrijspelen en een misschien ook weer wedstrijd kunnen spelen, zodat iedereen weer met plezier de baan op kan.

moederdag 10 mei

Moederdag is nu een beetje anders dan anders.

Hoe leuk is het om haar nog meer motivatie te geven door een cadeautje voor haar te kopen dat te maken heeft met sporten. Zoek je nog een sportief cadeau, zoals een handig sportasseccoire, fitness matje, kom dan snel eens kijken.

Lente aanbiedingen

Bikini’s Protest en O’neill 25 tot 50 % korting

SuperDry heren sportkleding voor de halve prijs!

Hockey-sticks junior; nu de laatste voor €10,-p/st

Adidas Tennis dames en heren 50 tot 75% korting

Kom deze periode fit en blessurevrij door

Is jouw sportritme door alle corona hectiek ook helemaal verstoord? Je wekelijkse groepstrainingen gaan niet meer door en je plaatselijke fitnessvereniging is gesloten? Toch is het juist nu ontzettend belangrijk om te blijven sporten. Wist je dat regelmatig bewegen helpt om corona ziekteverwekkers te bestrijden?
Gelukkig kun jij zelf al heel veel doen om je weerstand te verhogen. Gezonde voeding, voldoende nachtrust en lichaamsbeweging zijn daarbij van belang. Je brengt je conditie op peil en je werkt direct aan je immuunsysteem.
Daarom is het dus nu erg belangrijk om naar buiten te gaan. Ga je hardlopen dan zorg je ook voor extra vitamine D aanmaak. Vitamine D geeft je weerstand een boost en zorgt voor sterke botten en tanden. Dit is erg belangrijk en niet alleen voor ouderen.

Zorg er wel voor dat je niet onvoorbereid op pad gaat! Als onervaren hardloper krijg je helaas vaak te maken met zeurende kuiten, scheenbeenklachten of achillespeesblessures. Typische pijntjes waar beginnende lopers snel tegen aan lopen.

Wij zijn gewoon geopend , zie openingstijden.