nieuw: O’Neill badkleding

De mooie zonnige dagen komen er weer aan. Shop bij ons alles wat je nodig hebt voor een sportieve zomer. Zoals bijvoorbeeld een O’Neill mix en match bikini, een zwemshort, zwemslip of t-shirt voor aan het strand of zwembad.

kom snel kijken naar ons aanbod.

Passie voor de sport

Sport Tillemans wil de sporter laten delen in hun passie voor de sport. Als geen ander weten zij wat er speelt in jouw sport. Het klantvriendelijke team kan je voorzien van het juiste advies, heeft vakkennis, biedt uitstekende service en zorgt ervoor dat je met de juiste materialen je sport zo goed mogelijk kunt uitoefenen.

Sport Tillemans blinkt uit in tennis, inclusief squash/badmintonmaar ook in  fitnessrunning en zwemsport.

parelloop zondag 24 maart

Zondag start alweer de 31ste editie van het hardloopevenement voor jong en oud. De Parelloop is er niet alleen voor nationale en internationale talent- en topatleten, integendeel vanaf het begin wordt de Parelloop door veel Brunssummers zelf gelopen.


De Parelloop behoort al geruime tijd tot de top van de Nederlandse wegwedstrijden. Het snelle parcours, met zijn unieke achtvorm, loopt tweemaal door het centrum van Brunssum en dus ook door de rumpenerstraat. Kom kijken en geniet.

start tennisseizoen 2019

Binnenkort start de Tennis voorjaarscompetitie weer.

Bij ons start nu het nieuwe tennisseizoen 2019  met de tenniskleding van Sjeng Sports en Adidas en ook de tennisschoenen van K-Swiss, Asics en Adidas.

De tenniskleding van Adidas ziet er weer geweldig uit.

De tennisbuiten schoenen van K-Swiss zijn weer binnen, met een leuke aktieschoen.  Kom snel kijken en wanneer je racket een nieuwe grip of bespanning nodig heeft, dan kun je rustig rondkijken en laten adviseren, en ondertussen is de grip en/of bespanning al vervangen.

wintersportvakantie

Het is bijna zover! nog even en de wintersporter vertrekt weer naar de sneeuw. Vergeet niet het (belangrijke) onderhoud van uw skies en snowboard. (breng ze op tijd, wacht er niet te lang mee).

 

want:“we doen het graag voor u”.

ADIDAS en PARLEY

Goed voor de oceanen 

Adidas werkt samen met Parley om ervoor te zorgen dat plastic niet meer in de oceanen terechtkomt door deze materialen te transformeren in high performance sportkleding.  Deze kleding is gemaakt van garen dat is ontwikkeld met Parley for the Oceans, en gemaakt van gerecycled afval dat langs de kust is verzameld voordat het in de zee kon verdwijnen.

 

 

To the gym…

UNDER ARMOUR                          Men’s training en Women’s training

Wat je doel ook is of welk schema je ook gebruikt, voor iedere training hebben wij de juiste kleding en schoenen, zodat jij je compleet kunt focussen op je training. Welke fitnesskleding het best bij jou past hangt af van je persoonlijke voorkeuren.

Hoe beter je uitrusting, hoe beter jij de uitdaging aankunt.

 

Verheugt U zich al op de wintersportvakantie?

Ga voor behoud van het materiaal en het skiplezier! Laat uw ski, snowboard door een vakman prepareren!   Waarom onderhoud? De wax is er vaak al na 4 dagen af en de kanten moeten weer scherp zijn (betere grip op ijsplaten). Laat dan ook meteen de skibinding controleren, voor uw eigen veiligheid. Onze Jetbond afstelmachine is weer voor komend seizoen opnieuw geijkt.

Nieuwe ski’s nodig?  We hebben voor de wintersporter die graag een ski wil hebben voor niet alleen op de piste, maar ook voor iemand  die graag eens een keer off piste wil, de zogenaamde allmountainski’s. We hebben ook damesuitvoeringen deze zijn licht, soepeler, waardoor het makkelijker is om de bochten te maken.

Nieuwe skischoenen?  De skischoenen zijn allemaal custom-fit. De schoen wordt aangepast, zodat deze perfect aansluit en zorgt voor meer controle over de ski. Hoe we dat dat doen leggen we graag uit.