verheugt u zich al op de wintersportvakantie?

Het is bijna zover! nog even en de wintersporter vertrekt weer naar de sneeuw. Vergeet niet het (belangrijke) onderhoud van uw skies en snowboard. (breng ze op tijd, wacht er niet te lang mee).  “we doen het graag voor u”.

 

Nu: opruiming wintersportkleding ski-jacks & skibroeken van div.merken.

2020: een nieuw sportjaar

Voor 2020 staat er weer heel wat moois op de planning, voor de sporter alsook de sportfan.

F1 op Zandvoort, en Max misschien dit jaar wel als wereldkampioen!

De Olympische spelen in Tokio, voor heel veel sporters en kijkers “Het Evenement”.

Het EK voetbal, het Nederlands elftal maakt wellicht een klein kansje.

en nog veel meer…

Zoals ook dit jaar weer De Parelloop in Brunssum gehouden in maart, voor heel veel lopers een sportief evenement om naar uit te kijken.

2020 een sportjaar om van te smullen…..

ski en snowboard onderhoud

Als wintersportspecialist hebben we een eigen ski-werkplaats.

Ga je binnenkort met vakantie zorg er voor dat je ski-uitrusting in orde is. Beter glijden en meer grip op ijs zijn de voordelen van een goed onderhouden ski. Een klant complimenteerde ons met het vakwerk: z’n  vriend, die niet de skies bij ons liet prepareren, mopperde ; “de ski hapt en draait zo raar”. De klant vertelde dat onderhoud van een ski een vak apart is, en ben nou verstandig en ga voor je ski-onderhoud naar Sport Tillemans, die weten hoe het moet. Nu komt ook z’n vriend ieder jaar!

wintersport

De winter lijkt nog nu nog ver weg, maar we zijn we al helemaal in wintersferen. Onze zaak is nu voor een deel ingericht met skies, skischoenen, goede skihelmen, winterkleding, accessoires zoals brillen, skikousen  en skistokken.

Met pijn aan de voeten valt niet te skiën, hoe goed en duur de ski’s ook zijn.    Goede uitrusting begint bij de skischoenen. Er komen steeds betere schoenen op de markt. Daarom bieden wij bootfitting. Dat is een specialisatie die bestaat uit het beter aanpassen van de skischoen; we noemen het wel “het persoonlijk custom fitten“.

Natuurlijk verzorgen we ook ski- en snowboardservice. Wij doen het slijpen, kanten slijpen, waxen en afstellen van de binding; het volledige onderhoud in onze eigen werkplaats.

Under Armour

Door de grenzen op te zoeken in het design en productie proces heeft het Amerikaanse sportmerk Under Armour een collectie samengesteld die comfortabeler is dan ooit en die je helpt het maximale uit jouw training te halen.

Of je nu gaat beginnen of al langer bezig bent, wat je doel ook is, voor iedere training hebben wij de juiste trainingsmaterialen voor dames en heren zoals fitness – en loopschoenen, sportsokken, een breed assortiment aan sportkleding. Fitnesskleding helpt je om je compleet te kunnen focussen op je training. Welke fitnesskleding het best bij jou past hangt af van je persoonlijke voorkeuren. Ben je bijvoorbeeld iemand die snel en veel zweet tijdens een workout? Kies dan voor ademende fitnesskleding. Ben je bereid om er ver voor te gaan, dan verdien je het om je daar goed bij te voelen en er ook nog eens goed uit te zien.

Sjeng Sports voor tennis en fitness

Dit komende najaar bestaat de womenswear van SjengSports uit veel donkere kleuren in combinatie met een verfrissende contrastkleur. De pasvorm en het comfort van zowel de shirts als de broeken zijn goed. En mocht een broek te lang voor u zijn dan kunnen we dit vermaken op uw wensen.

De menswear is gebaseerd op de huidige trends op sportgebied. Je kunt er mee fitnessen gaan of naar de tennisbaan. Deze kleding maakt je weer helemaal up-to-date voor het komende seizoen.

Fitness– en loopschoenen

Of je nu gaat beginnen of al langer bezig bent, wat je doel ook is, voor iedere training hebben wij de juiste trainingsmaterialen voor dames en heren zoals fitness – en loopschoenen, sportsokken, een breed assortiment aan sportkleding zoals shirts , shorts en sportbeha’s. Fitnesskleding helpt je om je compleet te kunnen focussen op je training. Welke fitnesskleding het best bij jou past hangt af van je persoonlijke voorkeuren. Ben je bijvoorbeeld iemand die snel en veel zweet tijdens een workout? Kies dan voor ademende fitnesskleding. Ben je bereid om er ver voor te gaan, dan verdien je het om je daar goed bij te voelen en er ook nog eens goed uit te zien.

bespannen van rackets

Bespanservice voor tennis, badminton en squashrackets

De bespanning: Laat uw racket professioneel bespannen met een snaar van een betere kwaliteit. Wij geven gratis deskundig advies en bespannen uw racket “klaar terwijl u wacht”. Uiteraard met gratis toptape ter bescherming van de bovenkant van het racket.

De grip: we hebben een ruime keuze aan grips en overgrips. Vervang de grip op tijd want dat speelt veel fijner en dan ziet het racket er weer als nieuw uit!