ready for summer

Het festival  PINKPOP start dit weekend!

Het wordt perfect festivalweer; het kledingadvies is een korte broek, t-shirt, teenslippers, een petje voor de zon  en een vestje voor in de avond. Denk ook aan een kleine rugzak.

Het weerbericht :“De dag begint waarschijnlijk droog met af en toe zon. In de loop van de ochtend en begin van de middag trekken er waarschijnlijk buien over het festivalterrein en dan is een regenjas natuurlijk onontbeerlijk.

Roland Garros 2018

PARIJS. Geïnspireerd door de stijl en elegantie van tennisiconen gedurende de afgelopen decennia, is deze collectie van ADIDAS een eerbetoon aan de reputatie van Roland Garros als het ‘modetoernooi’. Gedragen door toonaangevende spelers waaronder Jelena Ostapenko, Angelique Kerber, Sascha Zverev, Dominic Thiem en Jo Wilfried Tsonga. Deze mooie collectie van ADIDAS-TENNIS is nu bij ons verkrijgbaar!

hallo zomer

De mooie zonnige dagen komen er weer aan.

Shop bij ons alles wat je nodig hebt voor een sportieve zomer

bikini , zwemshort , badpak of badslippers…

zoals bijvoorbeeld een Protest zwemshort of een Protest bikini,  of zoek je juist een strandjurkje van Protest? kom snel kijken naar ons aanbod.

 

Passie voor de sport

Sport Tillemans wil de sporter laten delen in hun passie voor de sport. Als geen ander weten zij wat er speelt in jouw sport. Het klantvriendelijke team kan je voorzien van het juiste advies, heeft vakkennis, biedt uitstekende service en zorgt ervoor dat je met de juiste materialen je sport zo goed mogelijk kunt uitoefenen.

   

Sport Tillemans blinkt uit in tennis, inclusief squash/badmintonmaar ook in  fitnessrunning en zwemsport.

   

 

De oplossing voor iedere voet

Wist je dat beide voeten samen een kwart van het totale skelet vormen? Elke voet is opgebouwd uit 28 botten, 16 gewrichten, 107 ligamenten en 27 spieren en heeft een afdruk die nergens anders ter wereld voorkomt. Onze voeten zijn de fundering waarop ons lichaam is gebouwd. Het totale lichaamsgewicht rust op enkele vierkante centimeters. De voeten hebben een stabiliserende, schokabsorberende en voortstuwende functie. Daarom is het essentieel om de balans van het lichaam te behouden. Vaak worden voeten beschreven als hol, medium of plat, maar er zijn veel meer combinaties van grootte, vorm en volume mogelijk. Juist dat is de gedachte achter het 3Feet Activ’ concept van Sidas.

De 3Feet Activ’ zolen zijn speciaal ontwikkeld voor snelle, bewegingsintensieve sporten, zoals hardlopen en trailrunning. De zolen zijn opgebouwd uit verschillende materialen die elk hun eigen functie hebben. Zo bestaat het gedeelte bij de voorvoet uit een licht, sterk ademend synthetisch materiaal met een geïntegreerde, elastische kunststof plaat onder het middelste deel voor extra veerkracht bij de afzet. De gedeeltes bij de middenvoet en de hiel worden gevormd door een voorgevormde, relatief stijve stabilisatieplaat, die de voet op een natuurlijke manier begeleidt tijdens de afwikkeling. Tot slot is het gebied onder de hiel voorzien van een dempingselement.

Verschillende soorten voeten
Volgens Sidas zijn er drie verschillende soorten voeten: voeten met een hoge voetboog (High), voeten met een medium voetboog (Mid) en voeten met een lage voetboog (Low). Voeten met een hoge voetboog hebben behoefte aan comfort, ondersteuning van de voetboog en een optimale verdeling van de druk. Voeten met een medium voetboog hebben, naast comfort, behoefte aan versteviging aan de achterkant van de voet en stabiliteit. Voeten met een lage voetboog hebben behoefte aan stabiliteit en ondersteuning van de voetboog.

Start tennis seizoen 2018

Binnenkort start de voorjaarscompetitie weer.  Bij ons start nu het nieuwe tennisseizoen 2018  met o.a. de nieuwste rackets van Babolat en Head, de tenniskleding van Sjeng Sports en Adidas Tennis  en tennisschoenen van K-Swiss.

De tenniskleding van SjengSports ziet er weer geweldig uit.  Dit is het kledingmerk van voormalig Nederlands proftennisser Sjeng Schalken. De sportieve kleding zorgt ervoor dat je in een stijlvolle en comfortabele outfit de baan kunt betreden. Ook de tennisbuiten schoenen van K-swiss zijn weer binnen. Kom snel kijken en wanneer je racket een nieuwe grip of bespanning nodig heeft, dan kun je rustig rondkijken en laten adviseren, en ondertussen is de grip en/of bespanning al vervangen.

 

 

 

 

To the gym….

Wat je doel ook is of welk schema je ook gebruikt, voor iedere training hebben wij de juiste trainingsmaterialen, zodat jij je compleet kunt focussen op je training. Welke fitnesskleding het best bij jou past hangt af van je persoonlijke voorkeuren. Ben je bijvoorbeeld iemand die snel  zweet tijdens een workout? Kies dan voor ademende fitnesskleding. Hoe beter je uitrusting, hoe beter jij de uitdaging aankunt. Zoek je loopschoenen met anti-pronatie of neutrale hardloopschoenen? Bij ons kun je je loop laten analyseren en we geven een goed advies.

Prettige kerstdagen

en een gelukkig, gezond en sportief  2018 !

we zijn gesloten op de feestdagen:

–   maandag 25 December

–   dinsdag 26 December

–   maandag 1 Januari 2018